lördag 5 december 2009

Veckans skandaler

Nu är det tydligen full rulle i både Ankeborg och i Tigerburen. Med andra ord hos Anna Anka och Tiger Woods.

Själv trodde jag att uppståndelsen runt Anna Anka hade lugnat ner sig, men icke.
För nu har polisen åter besökt Ankeborg. Anledningen till detta besök gällde tydligen om att Anna avskedat ett hembiträde. Tydligen hade herr Anka åsikter om detta och gillade inte alls ankans tilltag. Sen var cirkusen i full gång.
Nu är det ju inte första gången som polisen kommer till Ankeborg i samma ärende. Förra gången slängde visst fru Anka en isbit i huvudet på maken så att han fick uppsöka sjukhus. Vad är det med människan?
Nu har ialla fall herr Anka flyttat in på hotell. Och det är väl lugnast för polisen för de har faktiskt annat att göra än sära på två ilskna ankor.
Får väl se hur länge ankorna står ut med varandra. Fortsättning följer alldeles säkert.

I Tigerkulan verkar inte heller julefriden ha infunnit sig.
I veckan kunde vi läsa om att Tiger Woods kört in i en brandpost och sedan hade färden slutat mot ett träd. Det lät ju helt ok, tills jag fick syn på bilder från olycksplatsen. Min första tanke var att tigern måste ha varit aspackad för att lyckas med detta tilltag.
Dessutom sägs det att Elin (frugan) slog sönder bakrutan för att få ut sin medvetslöse tiger. Ha, vem tror på det efter de senaste avslöjandena om att Tiger haft en massa kvinnor vid sidan om? Dessutom så kan han väl inte ha blivit medvetslös av att krocka i en fart som måste ha varit lägre än 50 km/h?
Nej, jag tror att Elin blev rosenrasande. Tog en golfklubba och drog i bakrutan när tigern försökte att smita iväg med svansen mellan benen när den rasande tigerhonan fått reda på vad som hänt.
Istället för att gråta ut i någon skvallerblaska tog hon helt enkelt saken i egna händer. Så kan det gå när man jäklas med svenska tigrinnor.

Inga kommentarer: