torsdag 11 april 2013

På min TV just nu

Jag gillar ju att titta på TV, men ibland är det ju bara skräp. Just nu är det i alla fall något som är värt att titta på "Tina på besök" på TV4. I den här serien åker hon runt till olika kända människor och lagar mat tillsammans med dem. Ikväll är hon hos Sylvia Vrethammar som har fått ett uppsving efter att hon medverkade i Så mycket Bättre. Hon är faktiskt roligare att titta och lyssna på än att höra henne sjunga.
Förra veckan var Tina hos Andreas Carlsson i L.A. Han bor jättefint och vilken mat de lagade. Det bara vattnades i munnen på mig när hon drog igång Pulled Pork. Mums!
Annars är jag ju inte särskilt förtjust i matprogram med av någon anledning så älskar jag detta programmet.

Annars tycker jag faktiskt att Downton Abbey är en av de absolut bästa serier som sänts på flera år. Jag gillar den verkligen. Sen kollade jag på Selfridges när den gick, men mitt i allt så åkte jag ju till USA och missade flera avsnitt och när jag väl kom hem så var det sista avsnittet. Jag undrar vad som hände under tiden jag var borta.
Men vi hade så himla kul så vem hade tid att kolla på TV. Ok, jag och min vän K brukade kika lite på Real Housewives of... när vi chillade lite. Vi tycker båda att det är ganska underhållande att kika på dessa kvinnor som mest verkar skvallra om varandra och ryka ihop med jämna mellanrum.

Föresten tycker jag att det snart börjar bli dags att dra till Espresso House med K för en fika. Sånt himla mysigt fik och supergott kaffe. Och då mina vänner, finns det massor av fik här i stan, men det här kommer på delad första plats faktiskt tillsammans med Kullzenska som är mysigt och har underbara pajer. Ett tips om man vill fika i hemmiljö då fiket är inrymt i fröknarna Kullzéns hem.

Nu är det snart dags att hoppa ner i loppelådan, för imorgon är det dags för ett eftermiddagspass i receptionen.

Tjingeling

2 kommentarer:

Annika sa...

OCH jag tycker det är hög tid för dig att vias bilder tagna med nya Canon ;-)
Go for it GAL!!!
Jättenyfiken är jag :-)

TV ja, jag gillar matprogram till en viss gräns. TACK för Tina tipset. Ska titta på det.
Gillar ju Mästerkocken, Halv 8 hos mig o sådant.

Real Housewives fixar jag icke. Inte i ngn form.
mår illa av det lite faktiskt.

Downton Abbey har vi på dvd och har sett ngra avsnitt.
Helt OK.

Annars gillar jag nog Mad Men mest, och Homeland och Game of Thrones.
Bästa sit-comen är Modern Family. Älskar den.
Whitney gillar jag också.

Kul med TV.

Kramar!!

Camilla sa...

Annika:

Nu har några bilder kommit upp:)

Tina ska du se, det är bra. Modern Family gillar jag också. Ser den sporadiskt. Brukar glömma när det är. OCh sedan gillar jag danska serier. De brukar vara bra.
TV är rätt kul, åtminstone ibland.

Kram