måndag 4 februari 2013

Fy tusan vilket otrevligt väder det varit idag. Snöblask och blåst. Isande kallt ute även om termometern visade på +2 grader, men det kändes mer som -15.
Jag har frusit hela dagen. Tur att jag åkte iväg och red med en kompis då jag tinade upp tillfälligt. Bara för att sedan förvandlas till en isbit igen.

Just nu kollar jag på Familjen Annorlunda och jag måste säga att jag faktiskt inte fattar varför man skaffar så himla många barn. Hur hinner man med alla? Och hur har man råd? Men de verkar ju ha det bra i de familjerna och det är ju huvudsaken.

Läser något som nästan får mig att baxna i tidningen. Eller vad sägs om följande. I Lidköping har man tagit bort myntinkasten på toaletterna på Resecentrum. Istället måste man registrera sig och ladda ner en app på sin smartphone för att på så vis få en kod via sms för att öppna dörren med. Man får ju verkligen hoppas att den nödiga har tillgång den den typen av telefon och att nöden inte alltför akut.
Jag, som fortfarande har en äldre mobil, hoppas verkligen att jag aldrig hamnar i behov av en toalett på Resecentrum i Lídköping för då är det liksom kört.

5 kommentarer:

Annika sa...

HAHA!
jag kollar också FA!
Helt otroligt alltså. det är underhållande, men jag fattar noll också.
VARFÖR!?
En av familjerna ifrågasätter jag MER än de andra två.
Herregud alltså...
MY GOD, kan de göra det lite svårare för alla med toaletterna i Lidköping.
Stackars alla utan smartphones, och stackars alla äldre som kanske inte alls har mobil.
OCH vi som har smartphones ska stå och ladda ner en APP först!
Vilket skämt.
Ja, vad fååånigt.
Jag tycker att tempen runt noll och strax däröver är den värsta. SÅ RÅTT!!
Kram!

Camilla sa...

Annika:
FA är, precis som du säger, underhållande. Men jag hade blivit tokig att ständigt leva i detta kaos. Tänker du familjen med en mamma med långt hår? Dem diskuterade vi i stallet ikväll. De verkar rätt märkliga.
Den där toalettgrejen är helt absurd tycker jag. Snacka om att försvåra för alla och omöjliggöra för lika många. Helknäppt.

Det är verkligen iskallt. Brrr.

Kram

Anonym sa...

Såg på nyheterna nu ikväll att det nog är det flesta resecentrum i Sverige som har fått toaletter utan myntinkast...
Dåligt!

Annika sa...

Jag tänker på familjen A. Där mamman sitter och fånglor på pappan så fort de är bild. Ja, hon verkar nästan sinnessvag. Pappan också.
Jag tycker de är läskiga. Familjen i Värmland tycker jag verkar genuint kärleksfulla även om jag såklart ifrågsätter mkt där också, men de verkar fina på ngt sätt.
Frågan kvarstår, varför alla dessa barn? VARFÖR???
Fattar NOLL.
Jag skulle bli tokig. OCH sen ingen direkt pli på dem heller (förutom värmlandsfamiljen).
Kram igen!!

Camilla sa...

Brysselkakan:
Va? Det missade jag. Så himla dåligt att det inte är klokt.

Annika:
Ja, det var den familjen jag tänkte på. Det verkar vara ngt som inte verkar stå helt rätt till där.
Familjen i Värmland gillar jag. Föräldrarna verkar ha kul tillsammans och med sina barn.
Men jag håller med dig, varför så himla många barn?? Inte bara det, mammorna jobbar ju inte alls pga alla barn och någon gång i livet blir de ju pensionärer. Den pensionen blir ju väldigt skral, minst sagt. Jag undrar hur de tänker. Varför skaffar man så många barn. Den frågan skulle jag vilja ha svar på.
Jag skulle bli galen av en så stor familj.

Kram