torsdag 31 maj 2012

Time flies

Tiden går fort märker jag. Ja, tiden bara flyger iväg och jag har haft lite svårt att hinna blogga.

Det har hänt en del här den senaste veckan. Bland annat har jag fått en ny tjänst på jobbet. Kul, men det är mycket att göra. Jag sitter och petar med schema för hela sommaren. Och det är mycket att pilla med. Särskilt med tanke att bokningsläget ändras hela tiden. Men roligt är det. Och så håller jag samtidigt på att gå träning i receptionen där jag ska vara vid midsommar nattetid. Det är hur mycket som helst att lära sig där kan jag säga. Men jag har lärt mig en hel del. Nu gäller det bara att inte röra till det alldeles förfärligt.

En kusin till några av mina kusiner är i stan på kurs. Vi har kontakt igen efter massa år tack vare FB. Det var verkligen roligt att träffas igen och över en middag försökte vi lista ut hur längesedan det var sedan vi sågs senast. Vi kom fram till att det är minst 20 år sedan, om inte mer. Säkert mer.
Vi har bestämt att det inte ska ta lika lång tid till nästa gång vi ses. Vi funderar på att fixa en kusinträff någon gång och det vore kul.

Igår var det dags för det årliga Drottning Margarethaloppet med över 4300 kvinnor i alla åldrar som tar sig runt en 5 km lång bana. Den som kom snabbast i mål hade visst en tid på 18 min. Jag och en av mina kollegor tog lite längre tid på oss. Närmare bestämt 50 min, men det var 6 min snabbare än förra året. Nästa år har vi satt 45 min som mål. Men vi ska nog jogga delar av vägen så då kan det nog gå snabbare. Det är åtminstone tanken.
Vädret var lika bra som förra året då jag var med för första gången. Att jag kommer att vara med nästa år känns helt självklart eftersom det är så bra stämning.

Nu ska jag börja läsa min nya bok som jag köpte idag.

Ha det gott.

Tjingeling

4 kommentarer:

Annika sa...

Trevligt med ny tjänst!
Hoppas att du ska trivas med den!
Du ska se att det går bra!
Kul med kusinkontakten. Ibland är FB bra att HA!!
Heja er på loppet!!
YAY!!
Ha en fin helg...OCH så ska jag tala om att Bloggers verifiering har blivit värre :-0 Svårare att tyda...
Kram!!

Camilla sa...

Annika:
Ja, jag är glad. Men har haft mycket att göra senaste veckan. Och har en hel del frågetecken att räta ut. Jag tror att det kommer att bli super när jag fixat till allt:)
Fb är ibland helt super måste jag säga. Har fått kontakt med en hel del folk från "mitt tidigare liv" i GBG t ex.
Loppet gick bra. Vi slog förra årets tid:)

Synd att verifieringen blivit svårare att tyda. Kanske tar bort den.
Kram

Anonym sa...

Ja, det var kul att ses! Veckan har varit så hektisk att vårt möte känns som evigheter sedan!

Camilla sa...

Lisa:
Samma här. Nytt jobb och en massa nya grejer gör att tiden går väldigt fort. Det var väldigt roligt att ses och precis som du säger känns det så mycket längre sedan

Ha det gott