måndag 2 april 2012

Vårvärme på paus

Godmorgon alla där ute!

Inser efter en snabb titt på bloggen att det var en vecka sedan jag uppdaterade den senast. En vecka!! Milda Matilda! Men ni får ursäkta mig för det har gått i ett här. Idag jobbar jag åttonde dagen i rad och imorgon, då jag är ledig, ska jag följa med mamma till sjukhuset. Det har blivit långa dagar med turer till pållen efter jobbet. Middag brukar intas runt 20-tiden på kvällen och efter det är jag oftast helt slut. Lite annat ska ju också hinnas med. Kanske blir jag ledig några dagar den här veckan och då får jag väl ta itu med det som inte hunnits under veckan. Så blir det ibland.

Vårvärmen har ju fått ett ordentligt avbräck. I lördags snöade det till och med lite grann. Nu är ordningen återställd med solsken, men värmen har flytt sin kos. Så det är bara att gräva fram vinterjackan och handskarna igen.

Let's Dance startade ju i fredags. Kul att se hela startfältet. Camilla Henemark tror jag inte kommer att gå särskilt långt om jag ska vara ärlig. Men Anton Hysén, han kan minsann vinna hela rasket om han fortsätter i samma stil. Vilken kille!! Marcus Schenkenberg bjöd inte på någon bringa eller ens en endaste liten magruta. Men det kommer nog:)

Nehej, nu är det dags att snart ge mig av.

Ha en bra dag.

Tjingeling

4 kommentarer:

Sahra sa...

Ibland är det ju så i livet. Man har mer eller mindre tid och prioriteringar måste göras varje dag. Mitt bloggande skulle säkert se helt annorlunda ut om jag hade någon sorts sysselsättning.
Jag tror inte heller Henemark tar sig särskilt långt. Jag tror hon har lite för mycket nerverna utanpå. Och Pernilla var en besvikelse. Men mycket kan hända än.
Ha en fin vecka.

Camilla sa...

Sahra:
Jag har jobb till och från. Ibland blir det väldigt mycket och ibland inget alls. Det är verkligen öken. Men jag hoppas på att det löser sig snart:) För dig också.

Pernilla var verkligen en besvikelse. Jag hade förväntat mig mer av henne. Henemark kommer nog inte att bli långvarig. Men jag kan ha fel. Vi får väl se på fredag;)
Kram

Swedish Army Wife sa...

Man behöver inte vara upptagen för att få bloggtorka, ibland orkar jag bara inte uppdatera :) Det är skönt med lite pauser ibland!

Camilla sa...

Helena:
Det har du rätt i. Ibland tycker jag att jag skriver om samma saker hela tiden. Då får man också pausa lite för att få nya ideér:)
Kram