onsdag 19 februari 2014

Mycket OS nu

Det är mest OS på den här bloggen just nu. Hoppas ni står ut, men jag är en OS junkie. Jag älskar allt OS.
Och idag var ju superonsdag. Och vilken onsdag det var, curlingdamerna är i final, Sverige slog Slovenien i hockey med 5-0 i semifinal. Vi får dock möta Finaland, hatmatch, på fredag. Jag håller tummarna!
Att Finland slog Ryssland har tydligen upprört ryssarna, enligt de personer som blivit intervjuade ikväll. De stackars spelarna  ser ut som de helst vill försvinna i ett hål i marken.

Och så får väl både dam och herrlaget brons i sprintstafetten. Och som grädden på moset så kommer damerna i curling att minst vinna silver. Nu får vi bara hoppas att allt går Sveriges väg, men å andra sidan kommer jag inte att vara besviken för de svenska atleterna om  de inte vinner fler medaljer. Däremot har ju längåkarna utmärkt sig, helt klart. Suveränt jobbat måste jag säga. Och att lyckas att pricka in toppform till OS är ju enormt!

Jag och pållen har nog inte riktigt toppat någon OS form, men vi kämpar på :) Kanske när OS är över så kommer toppformen.  Det hoppas jag på, för oss.

Nu är det dags att sova, men jag kommer att ha OS-studion att ha på så att jag kan lyssna medan jag somnar med ett leende på läpparna.

Sov gott

Inga kommentarer: