fredag 7 februari 2014

Dags för OS

Ikväll kör det igång med invigning, OS alltså. Fast de tjuvstartade lite med snowboard och konståkning igår.
Jag ska kolla på det mesta och håller givetvis tummarna för alla svenskar. Och som alltid är det kul att kolla på invigningen. Med tanke på att hela spektaklet har blivit ungefär tre gånger så dyrt som man hade räknat med så borde invigningen bli ganska spektakulär.

Rapporterna om korruption och arbetare som inte fått någon lön och annat har stått som spön i backen. Å andra sidan så är väl ingen förvånad när det gäller rapporterna om korruption då det verkar vara mer regel än undantag i Ryssland. Rädslan för terrorism verkar också vara påtaglig, och vi får väl verkligen hoppas att det inte inträffar något i den stilen. Det har ju hänt otrevliga saker inte alltför långt ifrån orten som nu står som värd för OS, så det är bara att hålla tummarna för att det inte inträffar något liknande nu.

I morse drog jag iväg i skaplig tid för att rida på förmiddagen tillsammans med min kompis. Det är härligt när det inte är fler än vi två som rider istället för att slåss om utrymmet med en hel drös med yngre som inte alltid riktigt har koll på läget. Och tur var det att vi fick in hästarna i tid för när vi var i ridhuset började det både regna och blåsa. Skönt att slippa få in en dyngsur häst.
Skönt också att ha resten av dagen ledig.

Dags att förbereda lite mat.

Tjingeling

Inga kommentarer: