fredag 11 oktober 2013

Tillbaka igen

Nu är jag hemma igen från 3 veckor tillsammans med kärleken och den nya familjemedlemmen, Simba, en liten Sheltievalp. Saknar dem båda.

Den här veckan har jag mest jobbat och försökt att komma över det där eländet som kallas för jetlag. Jag måste säga att jag inte alls gillar att inte kunna sova ordentligt på nätterna. Det gör mig till ett vrak dagtid.
Visserligen sov jag faktiskt rätt så bra på flyget hem. När jag väl kom iväg vill säga. För jag missade flyget i fredags eftersom vi fastnade i en djävulsk kö på väg till JFK. Jag har svurit på att aldrig mer i hela mitt liv åka från JFK på en fredag. Över 3 timmar  satt vi i kö på en motorväg på väg till flygplatsen. Och jag kan säga att det hade gått snabbare att sitta på en sköldpadda än att sitta i en bil. Jag har aldrig sett en sådan bilkö i hela mitt liv.
Som tur var kunde jag kommer med ett flyg dagen därpå. Men mentalt var jag mer eller mindre helt slut. Dagen man skiljs åt är ju bara ett evigt försök att behålla kontrollen och inte bryta ihop fullständigt. Att veta att man behöver göra om det hela en gång till är nästan mer än jag pallar med, faktiskt.

Jag har en massa att skriva om, men det får vänta eftersom jag är ganska trött efter en vecka med jobb och hästeri. Jag hoppas att kunna hinna plita ner lite med bilder i helgen. Det verkar dock som om det kommer att bli en ganska späckad helg. Så bli inte förvånade om det inte dyker upp förrän nästa vecka.

Nu ska jag bara chilla lite i soffan innan det är dags att sova.

Ha det gott.

Tjingeling

Inga kommentarer: