söndag 31 oktober 2010

Vintertid

Så var det då dags igen, att ändra tid alltså. Idag har jag som väl är full koll på tiden annat var det ett år för en herrans massa år sedan. Då hade jag nog inte riktigt koll på om jag skulle skruva fram eller tillbaka klockan. Det hela slutade med att jag hade tre olika tider på mina klockor och förvirringen var total. Efter ett samtal till Fröken Ur så var problemet ur världen.

Jag tycker att det känns skönt att det blir lite ljusare på morgnarna nu ett litet tag för jag har varit så himla trött på morgnarna den senaste veckan och har haft svårt att komma upp och igång. Men snart kommer det mer eller mindre kompakta mörkret, ja förutom några timmar med dagsljus då.

Nu på morgonen ligger dimman som ett lock här över stan. Och som det ser ut så verkar det inte vara någon lättnad i sikte. Men det spelar ingen roll för jag ska iväg och rida lite senare. Och det ska bli mysigt trots dimman.

Dags att fylla på koffeinförrådet lite nu innan det är dags att träffa bästa väninnan för lite shopping innan vi ger oss av till stallet.

Tjingeling

Inga kommentarer: