fredag 29 oktober 2010

Det blir mörkare

Vaknade upp till ännu en härlig dag. men jag känner att det blir svårare att vakna nuförtiden och jag tror att det beror på att det är så himla mörkt. Och inte kommer det att bli bättre nästa vecka eftersom det är dags att skruva tillbaka klockan på söndag.
Nu är det snart dags att pipa iväg till jobbet, ska bara skriva ut nästa veckas schema så att alla vet hur de ska jobba. Men dte brukar ändras en eller två gånger under veckans gång. Det är mer eller mindre omöjligt att göra ett schema som gäller hela veckan för de som jobbar extra nu. Beläggningen far som en jojo, fullt ena dagen och mindre nästa. Dessutom ökar antalet bokningar varje dag vilket är väldigt kul.

Efter jobbet ska jag bara hem och svida om och sen bege mig till hästen för att pyssla och rida lite. Det är absolut bästa sättet att koppla av hjärnan. Dessutom är det ett helt utmärkt ställe att befinna sig på om jag känner mig stressad. Hästarna har en lugnande inverkan på mig.

Ikväll blir det bara mys framför TV:n. Jag ska bara slappa och ta hand om mig själv med ett glas vin och något gott att äta. Vad det blir har jag ingen som helst aning om ännu, men det löser sig nog.

Dags att fixa det sista innan det är dags att ge sig av.

Ha en skön fredag.

Tjingeling

Inga kommentarer: