torsdag 21 oktober 2010

Det händer saker både där och här

I Malmö är det någon galning som vandrar runt och skjuter folk. Det senaste dådet hände ikväll då vå kvinnor blev skjutna genom ett fönster. Hur denna människa är funtad kan man ju verkligen undra, men en sak är helt klar och det är att folk i Malmö inte kan gå sökra någonstans tills den där dåren är infångad och förhoppningsvis inspärrad på obestämd tid. Som tur är har ingen blivit dödad, än så länge. Men det är illa nog att någon vettvilling springer runt och skjuter folk på måfå.

Här i Kalmar är vi inte heller förskonade från tokstollar. Senast idag har vissa delar av stan varit avspärrade pga en man som hotade med att han hade en sprängladdning. Det mest komiska i hela situationen är att knäppskallen vandrade runt med den misstänkta bomben utanför det fd polishuset. Kanske var han inte informerad att polisen flyttat till en ny fin byggnad några hundra meter från mitt hus ( jag är rätt dålig på att uppskatta längdmått, bara så att ni vet, men i detta fallet är det iallafall under 700 meter tror jag) och att Max hamburgerställe har flyttat in precis där han var. Kanske hade han fått en taskig hamburgare eller nåt vad vet jag. Hur som helst gav han till slut upp och sitter nu i tryggt förvar hos polisen. Ett tag iallafall.
Som tur var verkar det inte som om det var en bomb utan bara ett skrämskott av en människa som inte har alla hästar hemma.

Nej, nu är det dags att hoppa i snarkofagen innan värsta blåsten som är utlovad slår till och håller mig vaken.

God natt

2 kommentarer:

Stef sa...

Ja man kan ju undra vart världen är på väg!?!

Kramar

Camilla sa...

Stef:
Ja, det verkar som om varenda tokstolle har vaknat till liv. Kan ingen sätta stopp för alla galenskaper?

Kram