onsdag 5 maj 2010

Philly..

Igar var vi I Philadelphia mest hela dagen. Precis perfekt vader med sol och en skon bris som gjorde att det inte blev for varmt.
Besoket agnades at kultur en masse. Vi spanade in Liberty Bell som har en stor spricka i sig, vandrade runt i Independece Hall dar historiens vingslag verkligen sitter inprantad i vaggarna. Mycket intressanta guider som kunde beratta en massa om hur grunden till dagens USA utformades precis dar.
Visste ni foresten att sjalvstandighetsdeklarationen underteckandes den 2 juli och inte den 4 juli? Den blev inte presenterad for allmanheten forran den 8 juli. Sa det ar lite markligt varfor man firar den 4 juli. Oh well.

Det finns hur mycket som helst att se i denna stad som vimlar av trad och sma parker har och var. Det kommer definitivt att bli ytterligare ett besok i framtiden for att se det som vi inte hann med nu. Tyvarr har jag inga bilder da jag har glomt min kabel hemma, sant hander.

Varsin Philly Cheesesteak pa matgallerian The Bourse var ett maste for att orka med alla kulturella inslag utan att magen skulle skrika pa hogsta volym. Den satt fint kan jag meddela.

Nej, nu ar det dags att ge sig ut i soeln. Det kommer att bli en dag med sol och varme.

Tjingeling

2 kommentarer:

Annika sa...

Philly är en kul stad att besöka. Håller med.
Gillar den staden.

NÅ,Camilla, när kommer ni till den stora hufvustaden då!!!????

Visst är det hett och fuktigt, men idag känns det lite bättre...

OCH visst är det lovely att det ärsol nästan varje dag...

Stora kramar!!!!

Camilla sa...

Annika:

Sa mycket att se och insupa. Mit huvud var alldeles fullt av intryck. Jag vill tillbaka, vilken harlig stad! Och sa gron! Underbart!

Ahh Annika, om du bara visste hur garna jag vill besoka The Capitol? Och det vore sa himla kul att traffa dig oxa. Tyvarr verkar det som om tiden rinner ifran oss nu. Men jag hoppas at besoka din stad nasta gang, oavestt vad den andra halften sager.

Jag ALSKAR sol.

Stor kram