lördag 24 november 2012

Halloj därute i rymden!

Jag har varit svag på att skriva inlägg, typ inga alls på en månad. Jag har haft mycket att göra på jobbet samt en pålle som kräver uppmärksamhet och motion. Vissa dagar är jag inte hemma förrän 20, med bara en mellanlandning hemma för att byta kläder. Därefter blir det någon form av matintag och sedan soffan, som jag oftast somnar i. Så det är anledningen till mina mindre frekventa blogginlägg. Jag hoppas att ni alla har tålamod med mig om de inte kommer så ofta.

Jag måste faktiskt erkänna att den mest viktiga i mitt liv, förutom Tom såklart, är Riskas. Hästen alltså. Det kommer nog att bli en del prat om honom tyvärr. Men han är en rolig karaktär.
I torsdags visade det sig att han nog inte mådde så bra i magen. Gud vet vad den kusen hade satt i sig! Men jag misstänkte att allt inte stod rätt till i hans mage när jag var där i fredags. Men jag red honom och han pinnande på glatt. Det hjälpte förmodligen honom mot magontet. Jag hoppas att han är lika pigg imogon. Då är planen att vi ska hoppa några supersmå hinder för att  få lite variation och kanske till och med ställa upp i champagnehoppningen på julfesten. Under kan ju fortfarande ske;)

Vi hade typ 3 timmar av solsken idag. Det var när den gick upp och ner, typ. Dessemellan var det mest molnigt. Ja, det är ungefär så vädret har varit hela tiden.
Men jag brassar på med ljus, megastyle!

Jag ska försöka återkomma mer frekvent, för jag måste erkänna att jag har haft dåligt samvete eftersom jag har försakat bloggen och mina läsare. Men jobb och häst går före allt annat. Hoppas att ni har förståelse.

Hoppas att alla som läser får en riktigt fin helg.

Tjingeling

2 kommentarer:

Annika sa...

Kul att höra ifrån dig.
Förstår om Riskas tar sin lilla tid.
OCH jobbet!
Roligt att läsa dina inlägg är det iallafall.
Ja, det är en mörk tid för er därhemma nu.
Här är det ju mkt ljusare, som du vet.
Mer sol också.
Ha det så gott!
Kram!!

Camilla sa...

Annika:

Tack snälla du!
Ibland känner jag att jag inte har så mycket att skriva om. Varje dag ser likadan ut tycker jag. Och det vill ju ingen läsa om. Så därför tar det lite längre tid att komma på nya saker att skriva om.

Hoppas att solen återkommer hit, mer än 2 dagar/månad helst.
Njut lite för mig.

Kram