onsdag 31 oktober 2012

Halloween och stor oro

Eftersom det är Halloween så gäller det väl att jag visar min pumpa som Tom köpte till mig. Visst är den fin?



Himmel och pannkaka vilken hemsk storm som drabbat New Jersey och andra delar. Jag måste säga att jag  slaviskt följer nyhetsflödet. Och, inte så märkligt kanske, så har mitt fokus mest handlat om läget i NJ. Och jag måste säga att informationen inte är alldeles snabb. Jag antar att det beror på att det är stora problem med både mobiltrafik och internet.
Jag hade kontakt med Tom via sms runt lunchtid dagen då Sandy slog till. Och efter det har jag inte hört ett ljud. Det enda positiva då var att han skulle sova över på jobbet. Men vart han är nu har jag ingen aning om, och att inte veta är jättejobbigt.

Nu över till något helt annat. Just nu sitter jag och tittar på Berg flyttar in. Jag gillar verkligen det programmet. Ikväll är hon hos Laila Bagge, hon i Idoljuryn ni vet. Det är alltid intressanta personer. Och förra veckan var Carina ju hos Henke Lundkvist. Vilken underbar man! Har ni inte sett det så måste ni ju bara kolla på TV4Play.

Måste erkänna att jag är ganska mör efter att ha ridit ikväll och dessutom har jag väldigt ont i min axel. Det gör ju inte det hela bättre.Det där axelskrället har gett mig problem i flera veckor nu. Fasen vad trött jag är på det. Kanske dax att snart bita i det sura äpplet och boka en tid hos en läkare för lite koll på det hela. Fast det tar verkligen emot, jag gillar ju inte att gå till doktorn precis. Och jag drar oftast ut på det så länge det går, och helst lite till.

Jag är en stor fan av doftljus från Yankee Candle och har alltid några hemma. Mina nya favorit är Red Velvet. Den luktar så himla gott. Bara ett litet tips så här i hösttider.

Nehej, kära vänner nu är det dags att snart krypa till sängs tror jag. Kanske med en bra bok. Jag har kommit i någon slags boksvacka, även om jag har en massa böcker som ligger här och bara väntar på att bli lästa. Så det kanske blir septembernumret av InStyle som Tom hade med sig till mig istället. Megatjockt dessutom!

Ha det gott.

Tjingeling




4 kommentarer:

Charlie sa ... sa...

Å, vad jobbigt att du inte hört av Tom! Förstår om du är jätteorolig. Han har garanterat ingen el eller tillgång till internet. Vägar kan vara avstängda och göra det svårt att förflytta sig. Har du någon annan du kan kontakta i USA som kanske har mer info? Låt mig veta om jag kan hjälpa till på något sätt.

Kram
Lotta

Annika sa...

Hej Camilla!!
JA; vilken SMÄLL NJ fick. Värst av alla följt av Queens, Staten Island, Long Island och nedre Manhattan.
JÖSSES.
Ja, det var en drabbning det.
TROR dock inte att du behöver vara rädd, vännen. Tom sov på jobbet, och då vet du att det är lugnt. Antagligen är mobiltrafiken och även det fasta nätet svajigt nu.
Men du kan nog vara lugn. Har du pratat med ngra av Toms grannar? Vänner?

Berg Flyttar In älskar jag. har inte sett nya säsongen, men DET ska ske!!
Gillar HENNE så mkt.


Gillar också Yankee Candle, men just nu brassar jag Apple-cinnanmon.
InStyle är en trevlig tidning att bläddra i.

KRAM och hojta till då du hör från Tom!

Stef sa...

Usch jag kan förstå att det var jobbigt att inte höra av honom, hoppas du har hört något nu! Var inne i en stor boksvacka under universitetstiden, läste inte en enda skönlitterär bok på tre år, nu har jag hittat tillbaka till min kärlek för böcker och läser varje kväll innan jag somnar! :) kramar

Camilla sa...

Lotta:
Tack så mycket för omtanken!
Som väl är har jag fått tag i Tom. De hade ingen el och mobiltrafiken låg nere. Sucks.

Kram

Annika:
Tom har berättat att det ser ut som en krigszon, men hans hus har klarat sig från både översvämning och nedfallna träd.
Allt låg nere, typ.
Men nu har jag fått tag på honom. Skönt det:)

Kram

Stef:

Jag var samma, i en boksvacka efter uni. Min varade flera år kan jag säga. Men nu börjar det räta till sig:)
Jag har hörrrt av Tom, som tur är. Annars hade jag nog gått i bitar.

Kram