fredag 19 oktober 2012

Åter på banan

Nu är jag tillbaka igen efter ett långt uppehåll. Tyckte att det var viktigare att umgås med Tom när han äntligen var här än att knappa ner inlägg. Det har ni säkert överseende med hoppas jag.
Intensivt har det varit eftersom jag jobbat under tiden, ridit 4 dagar i veckan och däremellan hittat på lite grejer.

Vädret har däremot inte visat sig från sin bästa sida. Det regnat i princip varje dag. Det var väl uppehåll ungefär i fem dagar. Och åskat så att fönstren och golven hemma hos mamma skakade. Det var nog det värsta jag hört här. Någonsin.

Idag är det visst dags för After Work med jobbet. Bowling står visst på schemat. Det hade varit kul, men jag måste dra till pållen efter jobbet så jag vet inte om jag hinner vara med. Det kan bli alldeles för knapert om tid så då kanske det är bättre att rida istället och ta det lite lugnt. Imorgon har jag inga planer alls så då ska jag nog städa här hemma istället. Och skriva ihop ett blogginlägg eller två.

Förhoppningsvis blir det en helg utan regn. Det vore minsann inte helt fel. Solen gick precis upp över Öland som en stor knallrosa skiva så det finns hopp om en fin dag.

Ha en skön fredag.

Tjingeling

Inga kommentarer: