lördag 5 mars 2011

Underbar morgon

Vilken underbar dag! Solen skiner, mellan molnen, och så vaknade jag upp av att T låg och tittade på mig. Helt klart det bästa. Livet känns riktigt bra nu:)
Idag ska det bli lite spanande i stadens butiker tänkte vi. Annars finns det inga som helst planer vilket faktiskt känns skönt.

Igår var vi hos Riskas, något som T hade sett fram emot, och han var pigg som sjutton. Vi traskade runt i ridhuset 10-15 min för att han skulle få röra sig lite och inte stelna till totalt. Hästen alltså och inte T;), Ja, han kanske behövde det också vad vet jag.

Det blev tidigt i säng. Ja, T somnade faktiskt i soffan framför Let's Dance och snarkade så mycket att det var tur att det inte var ett pratprogram för då hade det krävts textning för att hänga med. Men som alla vet är detta med nattflyg oftast ingen höjdpunkt då det brukar vara svårt att sova och man känner sig som en urvriden disktrasa resten av dagen.

Nehej, nu ska vi väl få styr på saker här så att vi kommer ut.

Ha en skön helg.

Tjingeling

5 kommentarer:

Magdalena and Co in US sa...

Härligt att få tid med den man har kär. Njut och ha en bra helg! -- M från ett regnigt OH

Marie sa...

Vad underbart det måste vara för dig att få ha T hos dig igen! Du får hälsa honom så gott! Hos oss har vi sjukstuga. Mr K är sjuk på sin födelsedag. Lite småtrist men vi gör det bästa av det! Hur länge stannar T denna gång? Hoppas ni haft en bra helg! Kramar!

Caroline sa...

Hur lange blir han hos dig? Njut nu riktigt mycket!
kram kram, Caroline

Stef sa...

Så härligt! Hur länge stannar han? kramar

Camilla sa...

Till alla:

T stannar här till den 30 mars och det är skönt att det är så länge förr då blir det ingen stress.
Vi har det gott och bara njuter av livet.

Kram