lördag 7 november 2009

Lite mysko

Frosten slog till inatt och nu ar det sa dar vitt och krispigt ute medan solen gar upp. Fint men lite for kallt for min smak. Sa nu ar det dags att plocka undan de blommor som inte gillade kylan.

Nyheterna pa TV har de senaste dagarna mest handlat om NY Yankees vinst av World Series i baseball. Kul for dem. Det var visst nio ar sedan sist och nu lyckades man vinna i sin nya stadium och pa hemmaplan. Tro fasen att alla fans blev helt galna.
Men jag undrar hur man kan kalla det for world series nar det endast ar ett land som deltar?! Lite markligt ar det allt.

Dags for lite kaffe nu.

Tjingeling

3 kommentarer:

Nena in da USandA sa...

Haha, ja, det kan man undra... Men amrisarna lever ju i världens centrum, eller? Ibland verkar det som om de inte vet att det finns länder här utanför USAs gräns...

Vi har förresten också frostiga morgnar men nu är det nära 20 och riktigt varm sol så det är ganska svårt att veta hur man ska klä sig.
Ha en bra helg! :)

Camilla sa...

Magdalena:
Ja du, ibland undrar jag om de faktiskt ar medvetna om att det finns andra lander.
En sak som forvanade mig nar jag sag Michael Moore's senaste film ar hur omedvetna de ar over att de sjalva har varit med om att skapa en ekonomisk kris.
Har far man ju hog credit score ju mer skulder man har, typ credit kort. Och i Sve ar det tvartom.
Lite markligt.
Vadret ar ju helt upp o ner. Frost pa morgonen o sen 23 grader!

Ha det gott

Annika sa...

Ja, det där är ju lite skojigt, och jag brukar alltid påpeka det för Peter, haha!
world series när det bara är USA som deltar, eller kanske Candad också?? Vet inte...
Knäppt namn.
Nu är det ju varmt igen, men säkert blir det kallt snart igen...detta är hösten i ett nötskal i the mid atlantic states...
Kram!!