måndag 27 oktober 2014

Lite av allt

Mörkret sänker sig tidigare nu när vi har övergått till vintertid och jag tycker väl inte att det är helt positivt. Ja, det enda positiva är väl att jag kan bränna mängder med ljus. Har varit på Ikea idag och fyllt på förrådet lite. Nu räcker det åtminstone den här månaden.

I fredags somnade Kim Anderzon in för gott.

Det var nog skönt för henne eftersom hon haft cancer under en längre tid, men som vi alla kommer att sakna hennes kvicka repliker och hennes alltid superglada humör. Såg henne bara för ett litet tag sedan i en intervju och även om hon var sjuk så var hon likadan med glimten i ögat. Sov gott kära Kim och tack för alla skratt du bjudit oss på.

Som en tanke sänds ikväll Cancergalan på TV. Som alltid kommer jag att skänka lite pengar. Pappa gjorde det varje månad efter att han blev behandlad och överlevde sin cancer 1998, så jag gör det varje år. Alla borde skänka en liten slant då det är en sjukdom som mer eller mindre drabbar oss alla, direkt eller indirekt. Forskningen behöver alla medel de kan få eftersom staten inte skjuter till något. Tycker att det är lite märkligt eftersom det är en så pass "vanlig" sjukdom. Tror inte att jag orkar titta så mycket på programmet eftersom det oftast rensar tårkanalerna ordentligt.

Var en snabb sväng på stan idag och tog då en liten tur in i en av stadens bokhandlar, bara för att kolla. Och så himla glad jag blev när jag såg att det kommit ut en ny bok av Kepler! Den ska jag önska mig i julklapp så att jag bara kan ligga på soffan och läsa under min julledighet, som jag planerar på att ha.
Julen infaller ju så fantastiskt bra i år att jag kan ta 6 dagar semester och vara ledig i över 14 dagar och ha betalt. Me like!! Gäller ju att passa på då. Så nu är schemaplanerandet i full gång inför nästa månad så att det hela går i lås.

Ledig idag, men resten av veckan kommer att gå i 180 så det har varit skönt att bara sitta här hemma och fika med några vänner och inte göra så mycket alls. Imorgon räknar jag med att äta middag någon gång runt 20-tiden. Vi ska ha möte i stallet kl 18,30 och jag tänkte att jag skulle hinna rida
innan så det gäller att planera jobbtiden för att hinna med allt.  Lite pyssel, men det går.

Har köpt en ny parfym som jag verkligen gillar


Den är från Ralph Lauren och är ny och luktar fantastiskt gott.

Nej, nu ska jag titta på Sommarpratarna. Ett av de bästa programmen just nu. Och då jag inser att jag missat sommarpratare som nog varit väldigt intressanta att lyssna på. Tur att man kan göra det i efterhand.

Tjing tjing

2 kommentarer:

Annika sa...

Så sorgligt med Kim Anderzon, hon hade ju en så ovanlig cancerform också.
Ja, nästan varenda sommarpratare är värd att lyssna på.
Det är bara att prisa SRPlay, min favoritapp.
Kram!

Camilla sa...

Annika:
Ja, det var verkligen sorgligt.
Jag älskar sommarprogrammen och lyssnar bakåt på jobbet.
Min favvoapp också.

Kram