söndag 11 augusti 2013

Sommarens bästa dag och slutspurt

Söndag morgon och jag sitter här med en kopp kaffe och försöker väcka livsandarna till liv inför eftermiddagens jobbpass. Samtidigt som jag gör det så tänker på fredagen som helt klart var sommarens bästa dag.
Det började med ridning och sedan drog jag och min kusin med familj, som var på Öland och som jag träffar alltför sällan, iväg till Ekerum och badade. Jättehärligt! När vi var färdiga med badandet åkte vi till syrran som bor ett stenkast därifrån för mat och massor med prat och skratt.
När jag åkte hem tänkte jag att det är så himla synd att vi bor så långt ifrån varandra, de bor i Göteborg, för annars skulle vi kunna ses bra mycket oftare än vad vi gör nu.
En jättehärlig dag var det helt klart som jag kan tänka tillbaka på när höst och vinter kommer. Men det får gärna dröja ett bra tag innan hösten slår till.

Nu är vi i slutspurten på högsäsongen på jobbet. Den här veckan är det Kalmar Stadsfest och nästa vecka är det Ironman.
Jag måste erkänna att det faktiskt ska bli skönt att det går tillbaka till det normala för det har varit en ganska slitsam sommar. Skönt att jag har ett bra gäng som jobbar så svetten lackar, och det gör den mest hela tiden eftersom det är så pass varmt. All heder till dem.
Dessutom blir gästerna trevligare. Senast igår hade jag två olika gäster som stod och skällde som bandhundar. Det är inte alltid helt lätt att göra dem glada igen efter det. Men jag gör mitt bästa för att det ska bli bra till slut. Men det gäller att ibland bita ihop riktigt ordentligt, vilket inte alltid är så himla lätt.

Nu har friidrotts-VM dragit igång och det kommer att innebära att jag kommer att följa det så mycket jag kan. Den här gången är det i Moskva så det är ju vettiga tider, men tyvärr så är det på TV4. Urkasst med all reklam och att man inte kan se det på nätet om man inte har premium-tjänst. Det tycker jag är riktigt ruttet faktiskt.

Dags nu för att komma igång lite.

Ha en skön söndag.

Tjingeling

Inga kommentarer: