torsdag 29 augusti 2013

Fortfarande skiner solen

Nu går augusti mot sitt slut och fortfarande håller vädret i sig med strålande sol och temperaturer som når en bit över 20-strecket dagtid. Igår var det riktigt varmt att rida och då var klockan ca 17. Underbart att kunna gå runt utan en tröja långt in på kvällen. Visserligen säger de att det ska bli svalare nu. Det gör ingenting bara solen fortsätter att skina. För ingen normal människa kan väl klaga på årets sommar som varit den bästa på länge.

Semestern närmar sig med stormsteg nu och om 2 veckor åker jag. Innan har jag inte riktigt orkat tänka på det då jag har haft fullt upp med att försöka ta mig igenom dagen. Visst, jag är trött nu också men jag pratar bara med Tom när jag är ledig nu så att jag kan somna i skaplig tid. Jag vill ju inte anlända i ett skick som liknar en överkokt grönsak. Däremot har jag önskat två dagars total avkoppling innan vi drar vidare till Florida. Det blir nog bra med det.

Idag blir det ingen ridning istället ska jag ägna mig åt att tvätta och städa efter jobbet. Det måste vara bland det tråkigaste vad jag vet. Men för att liva upp det hela lite så tänker jag beställa lite böcker på nätet. Lättlästa ska det vara. Inga kriminalromaner för det har jag flera stycken av. Bara sådana som jag ta med mig och läsa på flyg och tåg.
Kanske ska jag svänga förbi videoaffären och se om Anna Karenina finns, för den vill jag verkligen se. Lite som en belöning när jag är färdig med det tråkiga.

Lundsberg är ju återigen på tapeten. Och som vanligt är det ju inget positivt heller som det handlar om. Jag fattar faktiskt inte riktigt hur vissa som går där är funtade. Hur kan man ens komma på tanken att sätta ett varmt strykjärn på någon i någon slags nollningsrit?? Hur tänker man då? Det är säkert inget fel på utbildningen där, men förutom det så verkar det vara något allvarligt fel på hela kulturen.
Nu hoppas jag verkligen att man tar tag i de problem som finns där. Och det ordentligt. För ett sådant beteende är helt oacceptabelt.

Nehej, nu är det dags att dra iväg till jobbet och göra skäl för min lön.

Hoppas att ni får en bra och solig dag.

Tjingeling

Inga kommentarer: