fredag 7 december 2012

Snö & kyla

Jahaja, i helgen drog snöfallet in här nere på kusten. Det började snöa natten till söndag och sedan fortsatte det i några dagar. Därefter kom det blötsnö. Ungefär som vanligt alltså. Just den delen gör att jag inte gillar snö något vidare, men om det nu hade bara varit den där fina pudersnön så hade jag inte haft något emot det.
Nu har det där snöfallet dragit vidare och ersatts av kyla. Och det är snorhalt ute. Just nu vid 07.30 är det -13,5 grader. Det känns lite som att man är i en frysbox. Tur att det är varmt inne iallafall.

Ikväll är det dags för julfest med jobbet. Vi ska på julshow med tre-rätters middag. Det ska bli trevligt. Och imorgon är det julfest i stallet. Knytkalas kör vi där, och jag ska ha med mig ägghalvor med majonnäs o räkor. Enkelt och bra.
Sedan är julfesterna över för detta året. Lika bra att ha allt på samma helg.

Imorgon tänkte jag ta mig in till stan för att köpa lite julklappar för nu går tiden snabbt. Vips så är det jul och det är skönt att ha det mesta klart i god tid tycker jag. Ett paket ska ju skickas västerut också. Jag hoppas att det kommer fram i tid. Vad jag ska köpa är jag inte helt klar över ännu, men det löser sig.

Lika bra att avsluta nu så eftersom det är lika bra att ge mig av till jobbet i god tid. Måste ju skrapa de eländiga bilrutorna. Jag måste komma ihåg att fixa en riktigt vass skrapa, för även om jag har en hel drös så visade det sig igår att de faktiskt inte var helt bra längre. Känner jag mig rätt så har jag glömt det lagom till att jag ska hem.

Ha det gott.

Tjingeling

2 kommentarer:

Stef sa...

Det där med att skrapa rutor är inte populärt! Köpte du en ny skrapa, eller glömde du? kramar

mammaxtre sa...

Snön faller så vackert utanför mitt fönster. Härligt med snö och kyla, om du fårgar mig :-)